#1

Help

in Everything Wed Jul 30, 2014 10:08 pm
by Gattino • Server Administrator | 1.442 Posts | 3563 Points

After 10 minutes when i play with samp, my display turns black and after 10-20 seconds turns normal and do it every 10-20 seconds... Maybe it was hot but I cleaned it without solving the problem. Can anyone help me?




Scroll up
lockThis thread has been closed

#2

RE: Help

in Everything Wed Jul 30, 2014 10:18 pm
by Vector • Server Moderator | 924 Posts | 2358 Points

Maybe you havent bond the screen with monitor as it should be ?

Scroll up
lockThis thread has been closed

#3

RE: Help

in Everything Wed Jul 30, 2014 10:33 pm
by Chucky • Server Administrator | 587 Posts | 1487 Points

It happened to me once. I had to get everything that I used in a pen-drive and had to reinstall my COMPUTER. I had no idea what actually happened.

Scroll up
lockThis thread has been closed

#4

RE: Help

in Everything Wed Jul 30, 2014 11:05 pm
by Gattino • Server Administrator | 1.442 Posts | 3563 Points

I just write here what i already did:
- Checked cable of monitor
- Reinstalled my OS
- Changed slot of my Graphic card
Spec of my PC:
CPU: AMD FX-8150 - Eight Core 3.6 GHZ
GPU: AMD Radeon HD 6570
Ram: 16 gb
OS: Windows 7 Home Premium Service Pack 1 - 64 bit.
2 Hard disk of 500 GB

The problem isn't solved.. Thanks for help guys.




Last edited Wed Jul 30, 2014 11:33 pm | Scroll up
lockThis thread has been closed

#5

RE: Help

in Everything Wed Jul 30, 2014 11:10 pm
by Vector • Server Moderator | 924 Posts | 2358 Points

Let me think..can you copy pase here your Grafic Driver stats?

-Click Start button.
-Click the Run application on the right.
-type "dxdiag"
-click Display
-take a ss and post it here.

Scroll up
lockThis thread has been closed

#6

RE: Help

in Everything Wed Jul 30, 2014 11:11 pm
by holyshit • 92 Posts | 271 Points

Go to Gta San Andreas User Files > delete gta_sa.set, hop ingame, change your settings back how they were, check if it's fixed.


Raider
Scroll up
lockThis thread has been closed

#7

RE: Help

in Everything Thu Jul 31, 2014 7:33 am
by Matrix • Server Administrator | 431 Posts | 1070 Points

CPU: AMD FX-8150 - Eight Core 3.6 GHZ
GPU: AMD Radeon HD 6570
Ram: 16 gb
OS: Windows 7 Home Premium Service Pack 1 - 64 bit.
2 Hard disk of 500 GB


REALLY -__-
i dont even have half of this -_-


Scroll up
lockThis thread has been closed

#8

RE: Help

in Everything Thu Jul 31, 2014 9:43 am
by Gattino • Server Administrator | 1.442 Posts | 3563 Points

Edit: When i reinstalled my OS gta_sa.set doesn't exist
Immagine.png - Bild entfernt (keine Rechte)Immagine1.png - Bild entfernt (keine Rechte)
Edit2: I forgot to write this bug it show to me also with other games like gta 4, bf3 and Sniper Elite v2




Last edited Thu Jul 31, 2014 11:32 am | Scroll up
lockThis thread has been closed

#9

RE: Help

in Everything Thu Jul 31, 2014 12:48 pm
by holyshit • 92 Posts | 271 Points

Dat language, which mods you have in GTA?
OT: Your pc is a boss.


Raider
Scroll up
lockThis thread has been closed

#10

RE: Help

in Everything Thu Jul 31, 2014 1:02 pm
by Vector • Server Moderator | 924 Posts | 2358 Points

Everything sound to be normal with your drivers..

O.T: you got a fucking beast PC dude.

Scroll up
lockThis thread has been closed

Legend: Owner Head Administrators Server Administrators Server Moderators Trial Moderators Normal Users Past Admins Banned
Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

guest counter
Today were 2 guests online.

Board Statistics
The forum has 4349 topics and 29215 posts.

0 members have been online today:


Visitor record: 76 users on Wed Nov 21, 2018 7:28 pm..