#1

SA-MP Problem.

in Everything Tue Mar 18, 2014 12:16 am
by Chucky • Server Administrator | 587 Posts | 1487 Points

Again. Don't blame me for getting so many problems with SA-MP. As the tittle says, again, another problem. So I was about to connect and check if server was clean, clicked connect and some weird box appeared.

Microsoft Visual C+++ Runtime Library

Program ..s Documentos\RockstarGames\GTA San Andreas\gta_sa.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

Please contact the application's support team for more information.

If anyone had this problem before and fixed it, please tell me how did you.
Thanks for reading.

Scroll up

#2

RE: SA-MP Problem.

in Everything Tue Mar 18, 2014 12:17 am
by Chucky • Server Administrator | 587 Posts | 1487 Points

*Forgot to add*

Didn't modify anything, it was all normal yesterday.

Scroll up

#3

RE: SA-MP Problem.

in Everything Thu Mar 20, 2014 6:14 pm
by Sam Anjum • 208 Posts | 432 Points

Foster, same thing happened to me once, all i did was reinstalled san andreas in a new folder and it worked. Try it and see if it works!!

Scroll up

#4

RE: SA-MP Problem.

in Everything Thu Mar 20, 2014 9:16 pm
by Chucky • Server Administrator | 587 Posts | 1487 Points

Problem was fixed ages ago lol.
Thanks for the reply anyways.

Scroll up

Legend: Owner Head Administrators Server Administrators Server Moderators Trial Moderators Normal Users Past Admins Banned
Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

guest counter
Today were 11 guests and 1 member online.

Board Statistics
The forum has 4349 topics and 29215 posts.

1 member has been online today :


Visitor record: 76 users on Wed Nov 21, 2018 7:28 pm..